Kirjaudu sisään

Unohdin salasanani

facebook
RADIO
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

[ Näytä koko lista ]


Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 31 käyttäjää, tämä oli To Tammi 30, 2014 4:45 am
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 


Rechercher Tarkennettu haku

ChatBox

Kellonaika on nyt Ke Tammi 16, 2019 10:06 pm

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Jokainen foorumi tarvitsee säännot ja meilläkin sellaiset on. Tässä on tämän foorumin säännöt: 1. Luo vain yksi käyttäjätili. 2. Älä doublepostaa 3. Ole asiallinen! 4. Älä puhu hackkeroimisesta, tai mitään muuta vastavaa liittyen hakkerointiin mm. DDoS, DoS jns. 5. Asiattomat linkit ja kuvat kielletty. Esim. homosivut ja pornografiikka. 6. Kaatouhkaukset ovat ehdottomasti kielletty! 7. Älä minimoderoi vaan käytä ''Ilmoita valvojalle'' nappulaa! 8.älä spämmi chatissä 9. Älä missään nimessä kinua ylläpitoon! 10. Off-topic on kielletty! 11. Ei turhan pitkiä nimiä 13. Ei turhaa ja/tai tahallista trollaamista keskustelualueen puolella. 14. Älä jaa omia tai muitten henkilötietoja 15. Älä kiusaa, ärsytä tai hauku toisia 16. Älä "likehuoraa" eli kerjää itsellesi tykkäyksiä. 17. Älä levitä disinformaatiota.